Подарок за 8-ми март (виц)

– Миличок, што ќе ми купиш за 8-ми март?
– Ништо.
– Нема ли барем да ми кажеш дека сум прекрасна?
– Ааа, тоа е за 1-ви април.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.