Подарок за роденден од македонски студент на правен (виц)

Студент на правен факултет ја прашува мајка си:
– Мамо, што да ти подарам за роденден?
– Подари ми една шестка во твојот индекс!
– Доообро. А нешто поевтино?

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.