Подарок за саканата (виц)

Во продавница за подароци:
– Дајте ми го оној црвен, плишен г*з
– Но господине, тоа е срце!
– Госпоѓо, јас цели 20 години работам како кардиолог и многу добро знак како изгледа срцето, така што дајте ми го оној црвен, плишен г*з.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.