Погледнете каде всушност се сместени работниците кои работат и живеат на брод!

Па, реално, не е далеку од очекувањата што треба да се имаат за работа на брод…

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *