Погрешен број (виц)

– Ало, коj е таму?
– Овде е продавницата за обувки.
– А, сум го погрешил бројот.
– Дојдете, ќе ви го замениме!

  • Dare напиша:

    Da ne e offen….?

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.