Полицаецот и јајцата (виц)

Камион со јајца прави сообраќајка. Полицаецот доаѓа на лице место, гледа каква е ситуацијата и ѕвони на Брза помош…
– Ало, Брза помош ли е тоа?
– Да, што се случило?
– Па тука еден направил сообраќајка и си ги скршил јајцата…
– Добро, а „органот“ како е?
– Па, органот е на телефон…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.