Полицијата казнува и за пребавно возење (виц)

– Брат, слушнав дека те фатила полиција вчера. Зошто, што се случи?
– Затоа што возев пребавно.
– Мислиш пребрзо?
– Не, пребавно. Да возев побрзо немаше да ме фатат.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *