Полициската станица Чаир сака да биде во допир со природата

Затоа вака ја оставиле за да се чувствувате како да сте покрај поток, а не во полициска станица. Значи има некој што мисли со главата, а не одма да се плука.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *