Полицајци апсат девојка без панталони?! Забрането ли е да се шета таква или девојката едноставно претера?

Сантарем е португалски град со околу 63,000 жители, кој во времето на Цезар бил значаен административен центар на римските легии. На плоштадот на ова мало место, една пијана бразилска туристка сметаше дека е неопходно да спори со полицијата. Полицаецот прво ја предупреди, но кога таа го удри полицаецот, сама си го бараше. Некаде по пат си ги загубила и панталоните :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.