Полицајците поставиле заседа за да го фатат крадецот на пакети од пред вратите на луѓето

Дејствието се одвива во едно предградие на Едмонтон, Канада. Да не речете дека во Канада сите се чесни и културни како патниците во авионот од вчера (клик тука).