„Поминав низ обезбедувањето на аеродромот и бев шокиранa од она што рендгенот го најде во мојата глава“

Фанг Кијуан (36), позната и како Спрајт, во објава на Инстаграм го детализираше своето откритие слично на Франкенштајн.

 

Самопрогласената „фанатик за пластична хирургија“ дала над 250.000 долари за различни козметички процедури, вклучувајќи две операции на челото, пет на очните капаци, пет на нејзиниот нос, две на брадата и пет пати липосукција за поправка на лицето.

Како резултат на тоа, Фанг остана со повеќе туѓи предмети вградени во брадата.

Додека се обидувала да помине низ безбедносниот скенер на аеродромот, машината детектирала хируршка завртка од 2,5 сантиметри веднаш под нејзината долна усна, како што се гледа на нејзините фотографии на Инстаграм.

 

Фанг верува дека завртката била оставена таму за време на „протезата за брадата“ што ја добила пред осум години.

За жал, тоа не беше единствениот хируршки „играч“ што се појави на компјутерската томографија.

„Неочекувано открив дека имам и штрафови на носот“, отки Фанг..

 

Придружните фотографии покажуваат една од завртките малку над нејзината усна насочена надолу, а друга во нејзиниот нос.

„Моето лице личи на сложувалка!“ се пожали Фанг, кој закажа состанок за да ги извади завртките.

А ние би ѝ препорачале да направи една магнетна резонанца па можеби се ќе излезе надвор. 🙂

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *