Понеделнички хороскоп (16 октомври): Јарецот и Вагата ги очекуваат романтични состаноци кои ќе ги „зачинат“ работите

Прочитајте го хороскопот и дознајте што да очекувате.

Јарец

Денот е погоден за романтични состаноци, забавни и спортски настани.

Разговарајте за своите идеи со пријателите, и ако станува збор за работа, дејствувајте заедно со вашите колеги. Хороскопот продолжува…

Вага

Не надевајте се дека прекинувањето на контактите со некои личности нема да доведе до прекин на односи од кои имате потреба. Хороскопот продолжува…

Рак

Доколку се одлучите да започнете сопствен бизнис, ќе успеете да го промовирате повеќе од кога било преку средствата за комуникација, а во комуниациите – знаете веќе – вие сте мајстори! Хороскопот продолжува…

Доколку сакате да го прочитате целиот хороскоп можете ТУКА.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *