Понекогаш јогата е порелаксирачка отколку што очекуваш

И јас обожавам вака да вежбам јога по цел ден :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.