Поправено 155-ти дел (15 слики)

Мотика мајсторите напаѓаат! Ова го можат само креативни луѓе, без разлика што некои се кул, други се откачени а трети смешни.

DIGITAL CAMERA

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.