Популарна тиктокерка ги остави без зборови фановите откако им ги откри годините

Сите ќе се согласиме дека Тик Ток е место каде што најчесто можат да се сретнат деца кои немаат „попаметна работа“. Но, не е секогаш така. На социјалната мрежа веќе долго време има луѓе кои се разликуваат по зрелост и искуство. Таков е случајот со актерката Трис Мари – многумина мислеа дека е млада девојка, поради нејзиното нежно лице, но таа откри дека има цели… 40 години.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.