Порака до Каракачанов од Македонците од Егејска Македонија

„Не си добредојден во Егејска Македонија!“

 • Ѓорѓи напиша:

  Браво за нашите Браќа Македонци !
  Вулгарните ронки слободно нека се ронат…. Со други зборови Серковците серки да јадат !!!

 • Стево напиша:

  Ne gi zgomnuvaj rabotite taka vo evropa nema tamu neprijatelstva ne se nosat
  I sukobi ,бугари Македонци Срби тоа е едно исто .

 • Виктор напиша:

  Ех да имаше и во маќедонија такви храбри луѓе ќе беше поразлично

 • Зајко/Кукурајко(дуќанот на Македонија) напиша:

  татарите начекаа во Македонија квази политичари, се што неможат да си препишат на нив и на најблиските го продаваат и поклонуваат на комшиите.Во поодамна имало Гемиѓии што се грижеле за расипаните и за кодошите, па само така можиш да се одбраниш од изроди невидени.Ови ако се разбираа од политика немаше така да си играат со Македонија и Македонците да ни се смеј цел свет.Па кој беше тој толку паметен да зибери министер за надворешни работи албанец.Еј во која европска земја го има тоа,на душманот да му дајш што сака да си прајт со нас.Зарем се смени нешто од 2001 досега.Кога застанал албанец на наша страна и да ја брани Македонија.НИКОГАШ….Стара поговорка добро опишува, ѓубрето прво дома се чисти, па потоа во комшии.
  Македонче, клајси прст на главата и размисли малку подлабоко,поопширно за по надалеку инаку нема да не бива.

 • Коментирај анонимно

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.