Поранешна манекенка тврди дека ја отпуштиле од работа затоа што е многу убава

27-годишната Клаудија Арделин од Романија била примена во управниот одбор на болница во Романија. Таа имала завршено правен факултет и ги исполнувала квалификациите за образование. Но наскоро луѓето и некои од вработените почнале да се жалат дека девојката ја добила работата затоа што е убава, а не поради своите способности. Наскоро била отпуштена и својот револт го изразила јавно.

 

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.