Поранешна сметководителка најде прилично „опуштен“ начин за да се справи со нападите на паника

26-годишната Никол Иполито од САД работела како сметководителка и вели дека оваа работа и била премногу стресна. Таа вели дека страдала од анксиозност и напади на паника поради стресот. Откако дала отказ на работа, останала дома 2 години и ретко излегувала поради нападите на паника. Но, девојката вели дека се излечила откако почнала да објавува „искрени“ фотографии на Инстаграм. Сега таа заработува од ваквите фотографии и вели дека нејзиното психичко здравје е одлично.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.