Поранешната дадилка зборува за замките од работењето во OnlyFans

Долго време, за 28-годишната Хејли Хенеси од Мелбурн, Австралија, животот беше апсолутно добар. Девојката работела како дадилка и добивала не многу пари, но имала доволно за живот. Проблемите започнаа за време на пандемијата, кога таа мораше итно да ги промени активностите. Хејли направи како и сите други и се пријави во Onlyfans за да ги продава нејзините искрени фотографии и видеа.

На почетокот, девојката беше задоволна со сè – благодарение на спектакуларниот изглед на моделот, таа успеа да стекне добра база на обожаватели. Годишната плата на дадилка од 80.000 долари ја извадила за 6 месеци.

Таа можеше да ги отплати сите нејзини долгови и да си дозволи подобар дом. Се чини дека сите соништа се остварени и нема што повеќе да се посака, но набргу замките беа откриени.

Хејли реши за нив да ги предупреди сите девојки кои сакаат да се однесуваат како неа, но ќе бидат целосно неподготвени за проблеми. Прво, според моделот, вреди да се подготвите за ужасна негативност. Многу луѓе сè уште ги сметаат професиите во секс индустријата за нешто срамно, па затоа ја истураат својата огорченост на девојките од другата страна на екранот. „Замислете го сето најгадно што можете да го слушнете и помирете се со тоа, дефинитивно ќе го слушнете. Проверете дали ќе бидете подготвени да издржите низа омраза“, вели Хејли.

Момците во коментарите секогаш сакаат да видат добра девојка на фотографијата, но притоа не ни помислуваат да се однесуваат барем како адекватни мажи. Се закануваат дека никој не сака да излегува со девојка која ги продава нејзините фотографии. Вториот проблем произлегува од овие предрасуди.

Работата на оваа област може сериозно да влијае на иднината на една млада девојка, доколку во иднина сака престижна и важна професија. Минатото под знакот 18+ може да и ги уништи шансите да влезе, на пример, на правен факултет, затоа што е тешко да се биде шампион на моралот кога во тебе гледаат само голо тело. „Но, ако нема такви планови, тогаш сте добредојдени, се разбира“, ја заврши мислата Хејли.

„Кога ќе престанете да размислувате за тоа што другите мислат за вас, тоа е многу освежувачко. Ако ја трошите целата своја енергија за да бидете добра личност, тогаш не треба да ги убедувате другите дека сте таква.“, завршува Хејли.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.