Последниот крик на модата едноставно вреска од „креативност“

Одамна заклучивме дека облеката повеќе не се користи како средство за покривање па не е изненадување што брендот Fashion Nova објави вакво парче и инстатутките веднаш почнаа да го купуваат за своја корист.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.