Пост-новогодишна акција во руски супермаркет: Ако дојдеш во костим за капење, добиваш гајба пиво

Појака реклама од ова, здравје :). Да погледнеме дел од храбрите купувачи!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.