Постојат секакви трки на светот, ама ваква „Титаник на суво“ трка не сте виделе досега

Секако има шанси да завршите со неколку набиеници, но забавата е важна…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.