Потег во мал женски фудбал каков што ни Меси ни Роналдо не направиле до сега

Ако размислиш подобро, логично е женскиот фудбал да изобилува со вакви финти зошто жените по природа се многу поитри од мажите.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.