Повторно доаѓа тој период во годината (виц)

– Мажу, успеа ли да ги платиш сите сметки?
– Да…
– Ти останаа ли пари?
– Па, речиси не!
– Значи време е да ги започнеме Божиќните пости.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.