Позитив на денот: Најслатките фотографии направени од руската фотографка Рашида Ахтјамова

Рашида Ахтјамова е детски и семеен фотограф од Санкт Петербург. Со фотографија се занимава од 2012 година. Па, еве некои од нејзините најслатки фотографии коишто ги има направено во последно време.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *