Познат актер ги покажа своите намери за колешката преку стакло

Актерите од серијата Викинзи беа собрани на терасата, а актерот познат како Рангар во серијата, не одолеа да се пошегува на сметка на својата колешка.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.