Познатиот американски биолог Хари Нолан ТВРДИ дека вонземјаните живеат меѓу нас: „Тие се маскирани и не сакаат да создадат конфликт!“

Познатиот американски биолог, имунолог и пронаоѓач, професор Хари Нолан, тврди дека вонземјаните се на Земјата долго време и живеат меѓу луѓето. Неговото мислење се заснова на докази и истражувања спроведени во областа на генетиката и генската терапија.
Нолан верува дека вонземјанските „напредни форми на интелигенција“ не се обидуваат да бидат како луѓето, туку користат мало маскирање. Уфолозите во САД и Русија се уверени дека вонземјаните стапиле во контакт со земјани повеќе од еднаш.

 

 

 

Сепак, не е толку лесно да се препознаат вонземјаните бидејќи можеби изгледаат како обични луѓе. Професорот Нолан забележува дека во блиска иднина може да се случи напредок во проучувањето на вонземјаните благодарение на истражувањето на вонземски технологии и соработката со научници од различни земји.
Нолан исто така нагласува дека вонземјаните немаат зли намери и не бараат конфликт со земјаните. Тој смета дека комуникацијата со вонземјаните може да доведе до нови откритија и напредок во науката и технологијата.

Дали има докази за постоење на вонземјани?

Да, професорот Нолан дава многу аргументи во прилог на оваа хипотеза. Тој укажува на американското финансирање за истражување на НЛО, како и на редовните конгресни сослушувања за нови откритија и мистерии поврзани со вонземјаните.

 

 

Што да направите ако видите вонземјанин?

Професорот Нолан советува ваквите случаи да се пријават во полиција или да се контактира со Националниот центар за известување за НЛО. Можете исто така да се придружите на уфолошките заедници и форуми каде што можете да разговарате за вашите набљудувања и да разменувате информации со други ентузијасти.

Како заклучок, можеме да кажеме дека прашањето за постоењето на вонземјани останува отворено и е од интерес за многу луѓе. Истражувањата во оваа област продолжуваат и можеби во блиска иднина ќе можеме да дознаеме повеќе за нашите соседи во Универзумот.