Пратеникот со две преполни кеси (виц)

Се враќа дома еден пратеник со две кеси преполни продукти од супермаркет. Жената изненадено го прашува:
– Мажу, како успеа да наполниш две кеси на оваа скапија, да не го украде ова?
– Доста мори! Не го украдов, го купив!
– А од каде пари бе?
– Е, парите ги украдов!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *