Празноглавиот хулиган реши да ја искрши стаклената автобуска постојка со тупаници

За среќа, тој што ја правел, знаел дека земјата ја газат и вакви луѓе, па постојката ја направил како што треба.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *