Пред да почнат празниците да ве потсетиме што ве очекува после нив. Оваа мачка веќе ги чувствува празничните промени

Ама исто така бидете упорни и истрајни како неа.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *