Пред да решите да дадете 200.000 евра за Ламборџини Урус, можеби треба да го погледнете ова видео

Човекот толку многу се изненадил од квалитетот на прескапото возило, што решил да му покаже на целиот свет што е тоа што се плаќа 200.000 евра.