Предизвик: Докажете дека имате одлични визуелни вештини со пронаоѓање на грешките на сликите

Понекогаш може да биде многу тешко да се најде „игла во сено“, особено ако не сте целосно фокусирани. Но, знаете дека се е можно доколку внимавате доволно на деталите, особено ако имате добар вид. Можеби има моменти кога се чини дека вашиот ум лебди наоколу и не ги ни забележувате најочигледните грешки. Затоа никогаш не е доцна да ги ставите на тест вашите визуелни вештини за да стекнете малку пракса.

Го подготвивме овој квиз со 12 слики за вас. Секоја од нив има барем една грешка. Обидете се да ги најдете што е можно побрзо. Ако не можете, само кликнете под сликите и ќе го имате одговорот.

 

#1


Кликни овде за точниот одговор

 

#2


Кликни овде за точниот одговор

 

#3


Кликни овде за точниот одговор

 

#4


Кликни овде за точниот одговор

 

#5


Кликни овде за точниот одговор

 

#6


Кликни овде за точниот одговор

 

#7


Кликни овде за точниот одговор

 

#8


Кликни овде за точниот одговор

 

#9


Кликни овде за точниот одговор

 

#10


Кликни овде за точниот одговор

 

#11


Кликни овде за точниот одговор

 

#12


Кликни овде за точниот одговор

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.