Прекрасната македонска народна песна „Ој девојче, девојче ти тетовско јаболче“ најубаво звучи отпеана од тетовчани

Македонскиот фолклор е она што не дефинира кои сме и треба да си го сакаме и почитуваме.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *