Природата продолжува да нѐ фасцинира: Ова не е трева обрасната околу дрвото, погодете што може да биде?

Толку мали и тенки, а толку моќни заедно.

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.