Пристигна вашата двојна порција женска убавина: Еден ден на плажа со 23-годишната Габриела Халикас

Девојката отсекогаш сакала да биде фото-модел и не се откажала ниту од сонот ниту од хамбургерите. Ви се допаѓа ли?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.