Проблем со алкохолот (виц)

– Здраво, јас сум Киро… Пијам од мојата 17-та година… Дојдов, затоа што ми кажаа дека решавате проблеми, поврзани со алкохолот…
– Се разбира… Кажи ми како можеме да ти помогнеме?
– Ми фалат 50 денари за едно шише ракија…

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.