Продавачот во супермаркетот мора да има брзи раце ако сака да земе цела плата на крајот од месецот

Ситуацијата во која се најде овој продавач беше навистина тешка, а бараше целосна концентрација и рефлекси ко на Брус Ли.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *