Професијата киропрактичар сама по себе е чудна, а што да се каже за киропрактичар за кучиња? Вака изгледа еден негов работен ден

Кучињата не ја кријат својата благодарност, кога наеднаш некако магично, со едно крцкање, човекот ќе им го реши проблемот и болката што ја трпеле долго време целосно ќе исчезне.

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *