Професионален фаќач на змии против агресивна кобра со прстенест врат

Во држави како Јужна Африка, каде што освен суровите природни услови, сурови се и животните кои успеале да го одржат својот континуитет, токму поради таа своја суровост. Таков пример е кобрата со прстенест врат, која што кога ќе се осети загрозена, каса.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.