Проститутки на шпанските патишта станаа дел од фото-проектот „Игра на чекање“

Каталонскиот фотограф Чему Салванс не го привлекуваат зајдисонца, архитектура, убавина на пределот. Бидејќи бил биолог по професија тој го пренел својот интерес кон проучување на човекот, неговата околина. Преку фотографијата, Салванс ја истражува способноста на животот да најде излез, да „никне“ во најнеповолното опкружување. Фото-проектот „Игра на чекање“, во кој Чему Салванс фотографира се*суални работнички на страните на централните автопати и патишта на Шпанија повеќе од шест години, привлекува внимание на темата.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.