Проверете ги вашите вештини на набљудување и пронајдете ги овие 25 скриени мачиња

Дали има ограничувања за мачкарите? Оние кои живеат со мачки знаат дека се како мали нинџи и можат без напор да стигнат до најнепристапните агли на вашиот дом. Нивните акробатски вештини ги прават вешти лесно да се прикрадуваат во скриените ќошиња. И тие можат сето тоа да го направат на речиси невидлив начин, бидејќи ги прават предметите и пејзажите совршени скривалишта за играње, лов или дури и одбрана. Обидете се да ги најдете овие 25 мачки кои се мајстори за криенка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Решенијата се на страна 2…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *