Раперката Doja Cat има интересна облека за својот концерт

25-годишната раперка го одржа својот концерт во Остин, Тексас и никој не можеше да остане рамнодушен на сценскиот настап.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.