Разликата меѓу девојчињата и момчињата се гледа уште на мали години

За некого е место за истражување, за некого е писта. Секој како си гледа на работите.

  • Васе напиша:

    Малава (голема да порасне), воопшто не гледа доле од силната „манекенска“ улога!

  • Коментирај анонимно

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *