Реакцијата на сопственикот кога на камера виде дека некој му го краде автомобилот од дворот

Англиска работа. Си излезе како господин, мислејќи дека крадецот ќе се разбере човечки, со збор.
„Ве молам господине, ако сакате излезете од мојот автомобил.“

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *