Рекција откако цела Македонија ќе те види на Мотика

Доколку го пропуштивте највеселиот тетовчанец оваа нова година, кликнете овде.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.