Роналдо знае кај треба да оди раката за нешто да лапне

На ова Светско првенство дошол спремен, со грицки во еден таен џеб… дека цел ден таму на теренот па затоа.

 

 

Коментирај анонимно

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.