Русите им ја открија финтата на Американците за големата посетеност на кошаркарските натпревари и отидоа едно ниво погоре

Да погледнеме што се случува на паузите на руските кошаркарски натпревари!

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.