Русите масовно ја напуштаат татковината, поради воената мобилизација на Путин. Спас бараат во Финска!

Сето ова изгледа страшно, а тукушто започна…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!