Руската Ким Кардашијан воодушевува со своите облини

Манекенки Анастасија Квитко во светот е позната како „руската Ким Кардашијан“. И таа ја оправдува оваа титула, а некаде дури и ја надминува. Погледнете ја Настија и размислете: што гледате? Таа е девојка со извонредни форми и големини. Ајде да разгледаме жешки фотографии по повод нејзиниот роденден.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.