Руските стриптизерки останаа без работа, па сменија професија… Сега се доставувачи на пица!

Одличен пресврт и одличен бизнис за пицериите. Фрчат нарачки од тинејџерите :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.